Oportunitati

Din luna iulie a anului 2013 in Romania  s-a aprobat de catre guvern pentru prima data permisiunea pentru pescuitul industrial la Rapana Thomasiana,o specie invaziva ce nu a fost exploatata niciodata.

Resursa de Rapana Thomasiana este imensa,aceasta nefiind exploatata pana acum,iar platoul de pescuit Rapana in zona Marii Negre se intinde pe o suprafata foarte mare.

La ora actuala in Romania nu exista nici o fabrica de procesare a Rapanei ,lucru ce face ca toate capturile sa fie comercializate in procent de 100% la export.

Societatea noastra este interesata de colaborare pe termen lung in vederea comercializarii Rapanei si in cautarea unui partener in vederea deschiderii unei fabrici de procesare a Rapanei in Romania.

Efortul de pescuit in sezon (mai-noiembrie) la Rapana insumeaza cantitati intre 500-1.000 tone/luna.

Ne adresam celor care sunt interesati de produsele noastre atat pe piata intena cat si externa in vederea unor colaborari de lunga durata. Deasemenea asiguram calitatea produselor care sunt tinute in conditii optime de temperatura si depozitare.

Pentru noi raportul calitate-pret este foarte important de aceea consideram ca orice colaborare cu societatea nostra va fi benefica pentru ambele parti.